TiedotteetSuomi Solutions Webhosting palvelimien tila on nyt nähtävissä kaikille. Hosting asiakkaillamme on veloituksetta käytössään valvonta omille palveluille joita he asuttaa Suomi Solutions palveluissa. Valvomme aina omia palveluitamme ja nyt asiakkaat voivat tarkastella palveluidemme tilaa. Pääset aina tarkistamaan tilanteen alla olevan kuvaohjeen mukaisesti ”Tiedotteet” valikon alta.

Suomi Solutions palveluiden tila nähtävillä realiajassa
Uusi tilaus Welho helpottaa palveluiden tilaamista sekä antaa mahdollisuuden tilata verkkotunnuksen sekä web/sovellushotellin samalla tilauksella. Welho pystyy siis käyttämään asiakkaan antamia tilaajatietoja samaan aikaan useaan tilattavaan palveluun. Tilaus Welhon löydät valikoista.

SS Tilaus Welho käyttöön


Verkkotunnushakua on parannettu. Haku toimii nyt paremmin Mobiilissa sekä skaalautuu ja asettuu paremmin nyt myös tietokoneen näytöllä. Haun voi tehdä nyt omalla sivulla, eikä se häiritse enää palvelun tilaamista. Hakusivu: https://suomisolutions.fi/verkkotunnuksen-tarkistus/

Fi-verkkotunnushaku parannus


1
Haluamme kehittää ja parantaa palveluitamme jatkuvasti, kuten myös sivustomme toimivuutta vastaamaan tämän päivän tarpeita. Suomisolutions.fi sivustoa sekä ulkoasua on nyt optimoitu ja kehitetty isolla kädellä. Tavoitteena oli saada koko sivusto sekä kaikki sivuston sisältö toimimaan ja skaalautumaan yleisimmin käytetyillä mobiilaitteiden selaimilla näytön tarkkuudesta tai koosta riippumatta. Tätä päivää on, että […]

Mobiililaitteen käytön parannuksiaOtimme uusia maksutapoja käyttöön! Suomi Solutionsin verkkokaupassa voit nyt maksaa seuraavilla maksutavoilla entisten maksutapojen lisäksi: Kortit (Visa/Mastercard) Mobilepay Masterpass Pivo Siirto Nordea Handelsbanken Osuuspankki DanskeBank Paikallisosuuspankki Säästöpankki Omasaastopankki Aktia Ålandsbanken S-Pankki Joustoraha (Lasku tai Osamaksu)

Uudet maksutavat verkkokaupassamme