020 761 3750 info@suomisolutions.fi

Yleistä

Verkkokaupassa sekä sivustolla myytävät tuotteet sekä palvelut myy Suomi Solutions y-tunnus 1807326-7. Myymme tuotteita ja palveluita yksityishenkilöille, yhdistyksille ja yrityksille. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Suomi Solutionsin koko sivusto toimii (ainoastaan) SSL suojatun yhteyden kautta joten kaikki sivustolla tapahtuva liikenne on suojattua.

Tilaus Welhosta tilattavat tuotteet tai palvelut valitaan verkkosivuilla lisäämällä ne tilauslomakkeeseen. Tehdessäsi tilauksen hyväksyt nämä tilaus- ja toimitusehdot, tuotteiden hinnat sekä toimituskulut. Mikäli tilaushetkellä annetaan sähköpostiosoite, tilauksesta lähetetään tilausvahvistus sähköpostitse. Tilausvahvistuksesta ilmenevät tilatut tuotteet sekä hinta.

Vastuut

Asiakas on vastuussa tilaamansa web- ja sovellushotellin sisällöstä ja sen laillisuudesta. Suomi Solutions ei ole vastuussa mahdollisista vahingoista tai menetyksistä, jotka johtuvat asiakkaan toiminnasta tai palvelun käytöstä. FI-verkkotunnusta tilatessa asiakas sitoutuu noudattamaan Viestintäviraston laatimat .fi-verkkotunnusta koskevat määräykset. Tarkista verkkotunnuksesi lainmukaisuus täältä. (Avautuu uuteen välilehteen) sekä muissa verkkotunnuspäätteissä, kuten .com, .net jne kunkin maan lakia.

Palvelutuotantomme on läpinäkyvää kaikille. Suomi Solutions sitoutuu tuottamaan myydyt palvelut niiden palvelusopimuksen voimassaoloajan. SSWeb Palveluiden SLA on vähintään 99,3%. Palveluiden tilan sekä 30 vuorokauden SLA mittaukset on julkista tietoa ja ne on nähtävissä seuraavasta linkistä: https://stats.uptimerobot.com/QnZp9i6yr6 (avautuu uuteen välilehteen). Valvontapalvelun tuottaa ulkopuolinen puolueeton taho (UptimeRobot.com)

Palveluiden ja verkkotunnusten tilaus

Palvelusopimuksilla on määritelty irtisanomisaika ja sopimusjakso. Sopimuksilla ei ole erillistä irtisanomisaikaa, sillä laskutusjakso toimii myös irtisanomisaikana. Sovellushotellipalveluiden ja verkkotunnusten ensimmäinen tilausjakso on aina vähintään 12kk. Verkkotunnukset myönnetään aina vähintään vuodeksi kerrallaan.

Sovellushotellisopimukset jatkuvat aina toistaiseksi voimassa olevina ensimmäisen tilausjakson jälkeen.

SS Tilaus Welhon kautta tilataan palveluita. Web/sovellushotellisopimuksen tai domain (verkkotunnus) tilaajan tulee olla oikeudellisesti kelpoinen täysi-ikäinen henkilö. Sopimusluontoiset palvelut laskutetaan asiakkaalta sopimuksen mukaan. Alle sopimusjakson mittaisista laskutusjaksoista (1, 3, 6kk) sovitaan erikseen.

Palveluiden tilaukset voi tehdä myös puhelimitse, suullisesti tai sähköpostilla. Tällöin asiakkaan tulee hyväksyä nämä tilaus- ja sopimusehdot verkkosivustomme kautta. Voimassa olevat yhteystiedot löydät suomisolutions.fi yhteystieto-osiosta.

Sähköpostipalvelut

Asiakkaan tulee hyväksyä sähköpostipalveluiden tuottajan omat sopimusehdot. Suomi Solutionsin sähköpostipalveluissa noudatetaan voimassa olevaa Suomen lakia ja asiaankuuluvia määräyksiä.

Hintojen ja ominaisuuksien muutokset

Pidätämme oikeuden muuttaa palveluidemme hintoja ja ominaisuuksia. Muutokset ilmoitetaan selkeästi ja etukäteen verkkosivuillamme ja/tai sähköpostitse.

Peruuttamisoikeus ja reklamaatiot

Tarjoamme kuluttaja-asiakkaille mahdollisuuden peruuttaa tilaus 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta kaikissa palveluissa lukuun ottamatta verkkotunnuksia eli (domain) tilauksia joissa on aina vähintään yhden vuoden sopimus rekisteröintipäivästä alkaen. Yritysasiakkailla ei ole automaattista peruutusoikeutta. Reklamaatiot ja palautteet käsitellään tapauskohtaisesti.

Omat tiedot

Omiin tietoihin tallentuu Suomi Solutionsin tarjoamiin palveluihin liittyviä tietojasi. Käsittelemme henkilötietoja luottamuksella ja lainmukaisesti.

Lisätietoa löydät (tietosuojaselosteestamme) sekä (rekisteriselosteestamme). Linkit avautuu uuteen välilehteen.