020 761 3750 info@suomisolutions.fi

VMwaren Uusi Aikakausi Broadcomin Alaisuudessa

Suomi Solutions on mukana seuraamassa muutoksia ja kehitystä myös Broadcomin VMwaren kanssa. Broadcomin VMware-kaupan myötä on tapahtumassa merkittäviä muutoksia, jotka vaikuttavat sekä tuotteiden tarjoamiin että niiden lisensointiin. Broadcom on ostanut VMwaren 69 miljardin dollarin kaupassa, joka lupaa merkittäviä strategisia ja teknologisia muutoksia VMwaren tuotevalikoimaan ja palveluihin​​. Kauppa on herättänyt paljon keskustelua ja spekulaatioita siitä, mitä tämä merkitsee VMwaren asiakkaille ja kumppaneille.

Ensimmäisiä merkittäviä muutoksia on VMwaren siirtyminen pois pysyvistä lisensseistä kohti tilauspohjaisia lisenssejä, joka on osa yrityksen monivuotista liiketoiminnan muutospyrkimystä​​. Tämä muutos tarkoittaa, että VMware by Broadcom tuotteet ovat jatkossa saatavilla ainoastaan tilauslisensseinä, mikä tarjoaa asiakkaille jatkuvaa innovaatiota, nopeampaa arvon luontia ja ennustettavampia investointeja. Broadcom on myös ilmoittanut päivittävänsä ja yksinkertaistavansa VMwaren tuotevalikoimaa vastaamaan paremmin asiakkaiden ja kumppaneiden tarpeita. Uusi tuotevalikoima keskittyy VMware Cloud Foundationiin ja VMware vSphere Foundationiin, jotka on suunniteltu tarjoamaan yrityksille turvallisia, joustavia ja kustannustehokkaita ratkaisuja kriittisten ja modernien sovellusten ajamiseen sekä yksityisissä että hybridipilviympäristöissä​​.

Broadcom aikoo investoida VMware Cloud Foundationiin, joka on yksityisten ja hybridipilviympäristöjen perusta. Tämä investointi tukee asiakkaiden pyrkimyksiä luoda ja modernisoida yksityisiä ja hybridipilviympäristöjään. Lisäksi Broadcom suunnittelee panostavansa palveluihin, jotka modernisoivat ja optimoivat pilvi- ja reuna-ympäristöjä, mukaan lukien VMware Tanzu sovellusten nopeampaan käyttöönottoon, sekä sovellusverkkojen (Load Balancing) ja edistyneiden turvapalvelujen kehittämiseen​​.

Yksi huomionarvoisista strategisista liikkeistä on Broadcomin päätös myydä VMwaren End-User Computing (EUC) -divisioona, joka keskittyy virtuaalisten työpöytäinfrastruktuurituotteiden, kuten VMware Horizonin, kehittämiseen. Tämä divisioona siirtyy globalin sijoitusyhtiö KKR:n omistukseen, mikä merkitsee VMwaren tuoteportfolion kaventumista​​.

Nämä muutokset heijastavat laajempaa teollisuuden trendiä, jossa yritykset siirtyvät yhä enemmän tilaus- ja SaaS-malleihin. IT-johtajien ja ohjelmisto-omaisuuden hallinnan (SAM) ammattilaisten on valmistauduttava näihin muutoksiin, jotka vaikuttavat nykyisiin toimittajasuhteisiin VMware-kumppaneiden kanssa ja voivat vaatia uudelleenarviointia olemassa olevista IT-ratkaisuista sekä harkintaa kilpailevien teknologioiden käyttöönottamisesta​​.

Tämän kaupan vaikutus VMwaren asiakkaisiin ja kumppaneihin on merkittävä, ja sen odotetaan nopeuttavan siirtymistä pilvipohjaisiin palveluihin sekä muuttavan IT-infrastruktuurin hallintaa ja käyttöä. Asiakkaat ja kumppanit voivat odottaa näkevänsä uusia innovaatioita ja palveluita, jotka tukevat heidän digitaalisia muutospyrkimyksiään, mutta samalla heidän on mukauduttava uuteen tilauspohjaiseen lisenssimalliin ja mahdollisesti harkittava muita teknologiaratkaisuja.

Seuraamme tilannetta ja odotamme mitä tulevaisuus tuo tullessaan Broadcomin VMwaren suunnalta.

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Suomi Solutions

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading