020 761 3750 info@suomisolutions.fi

Teimme uudistuksia sekä saimme lisää vahvuutta Tiimiimme

Ilmoitamme, että olemme päivittäneet nettisivustomme tarjotaksemme paremman käyttäjäkokemuksen asiakkaillemme. Uudistettu sivustomme on suunniteltu vastaamaan nykypäivän teknisiin verkkosivustohaasteisiin. Samalla teimme viilauksia ja parannuksia sivuston ulkoasuun.

Yksi keskeinen päivitys keskittyy tiedon saavutettavuuteen. Ymmärrämme, että asiakkaamme arvostavat nopeaa ja helppoa tiedon löytymistä. Siksi olemme kiinnittäneet erityistä huomiota navigointiin ja sisällön järjestelyyn, jotta tarvittava tieto on entistä helpommin saatavilla. Uusi käyttöliittymä tarjoaa selkeän ja intuitiivisen käyttökokemuksen, joka auttaa teitä löytämään tarvitsemanne tiedon nopeasti ja vaivattomasti.

Lisäksi olemme iloisia voidessamme ilmoittaa, että olemme saaneet uuden WordPress- ja Divi-asiantuntijan vahvuudeksemme. Meidän asiantuntemuksen avulla pystymme tarjoamaan entistä parempaa palvelua ja tukemaan teitä nykyajan ja tulevaisuuden verkkosivustohaasteiden ratkaisemisessa. WordPressin ja Divin monipuoliset toiminnot ja ominaisuudet mahdollistavat ainutlaatuisten ja räätälöityjen ratkaisujen luomisen, jotka vastaavat juuri teidän tarpeitanne.

Odotamme innolla, että tutustutte päivitettyyn sivustoomme. Uskomme vahvasti, että nämä parannukset tekevät vierailustanne miellyttävämmän ja auttavat teitä saavuttamaan tavoitteenne entistä helpommin. Pyrimme jatkossakin tarjoamaan teille parasta mahdollista palvelua ja olemaan tukenanne matkallanne.

Tulemme myös kesän aikana lisäämään sivustollemme asiakastoteutuksia ja referenssicaseja. Uskomme näiden tuovan esiin monimuotoista osaamistamme ja toivottavasti herättämään ideoita sekä ajatuksia omien palvelukokonaisuuksienne mahdollisiin kehitystarpeisiin.

Mikäli teillä heräsi ajatuksia tai tarpeita sivustonne muokkauksen suhteen, nyt onkin erinomaista aikaa vuodesta istuttaa idean siemenet syksyn muutoksia varten.
Meidät saat kiinni läpi koko kesän helposti sähköisiä kanavia pitkin, laitetaan ideat lentämään ja suunnitelmat käyntiin.

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Suomi Solutions

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading