020 761 3750 info@suomisolutions.fi

Tärkeä ilmoitus: Tulevat muutokset yhteystietojen päivitysvelvollisuudessa

Haluamme informoida teitä tulevista muutoksista, jotka liittyvät asiakastietojenne ylläpitoon ja päivitykseen .fi verkkotunnusten osalta. EU:n hyväksymä NIS 2 -direktiivi tuo mukanaan uusia velvoitteita, jotka tulevat osaksi kansallista lainsäädäntöämme 17.10.2024 mennessä. Direktiivi tähtää yhtenäisen, korkean kyberturvallisuustason varmistamiseen koko unionissa ja se koskee myös meitä sekä kaikkia muita toimijoita.

Mitä tämä tarkoittaa teille asiakkaanamme?

Jatkossa olemme yhdessä vastuussa yhteystietojenne ajantasaisuudesta ja oikeellisuudesta. Tämä tarkoittaa, että pyydämme teitä ilmoittamaan meille mahdollisimman pian, mikäli yhteystietonne muuttuvat.

Miksi tämä on tärkeää?

NIS 2 -direktiivin mukaisesti meidän on kerättävä ja ylläpidettävä tarkkoja ja täydellisiä rekisteröintitietoja kaikista asiakkaistamme. Tämä on olennaisen tärkeää, jotta voimme taata korkean kyberturvallisuustason ja noudattaa tulevaa lainsäädäntöä.

Mitä seuraavaksi?

Pyydämme teitä tarkistamaan yhteystietonne WHOIS tiedoista tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. WHOIS tiedot voitte terkistaa https://suomisolutions.fi/ etusivulta .fi verkkotunnushakutyökalulla käyttämälla teille kuuluvia .fi verkkotunnuksia hakuna.

Lisätietoja

Liikenne- ja viestintäministeriö on aloittanut hankkeen, jolla NIS 2 -direktiivin velvoitteet viedään kansalliseen lainsäädäntöön. Uusia säännöksiä on sovellettava 18. lokakuuta 2024 alkaen.

Lisätietoja lainsäädäntöhankkeesta valtioneuvoston sivuilla <https://valtioneuvosto.fi/hanke?tunnus=LVM044:00/2022> .

Traficomin verkkotunnustoiminnan infosivut <https://www.traficom.fi/fi/nis-2-tietoturvadirektiivin-soveltaminen-verkkotunnustoiminnassa>  velvoitteiden vaikutuksista (päivittyvä).

Kiitos yhteistyöstänne!

Yhdessä voimme varmistaa, että yhteystietonne pysyvät ajan tasalla ja voimme palvella teitä parhaalla mahdollisella tavalla myös tulevaisuudessa.

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Suomi Solutions

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading