020 761 3750 info@suomisolutions.fi

Suomi Solutions tukee “Mielenterveys kuuluu kaikille” -tapahtumaa

Suomi Solutions on ilmoittanut tukevansa “Mielenterveys kuuluu kaikille” -mielenosoitusta, joka järjestetään 03.06.2024 Senaatintorilla Helsingissä klo 16.00 alkaen. Vaikka emme fyysisesti ehkä pääse osallistumaan tapahtumaan, haluamme osoittaa tukemme tämän tärkeän aiheen edistämiselle.

Mielenterveys on aihe, joka koskettaa meitä kaikkia ja on syvästi juurtunut yhtiömme arvoihin. Mielenterveyden edistäminen ja sen stigman vähentäminen yhteiskunnassamme on olennainen osa sitä, miten näemme vastuullisen yritystoiminnan. Tapahtuman tukeminen on meille tapa vaikuttaa positiivisesti yhteiskunnallisiin asioihin, jotka vaativat huomiota ja toimintaa.

Mielenosoitus “Mielenterveys kuuluu kaikille” pyrkii lisäämään tietoisuutta mielenterveyden merkityksestä ja tukemaan avoimuutta keskusteluissa, jotka liittyvät mielenterveyteen. Tapahtuma korostaa yhteisöllisyyden, tuen ja ymmärryksen tärkeyttä, jotka ovat avainasemassa, kun pyritään rakentamaan inklusiivisempaa yhteiskuntaa.

Suomi Solutions uskoo, että jokainen teko mielenterveyden hyväksi edistää laajempaa hyvinvointia ja yhteiskunnallista tasapainoa. Kannustamme kaikkia osallistumaan keskusteluun ja tukemaan mielenterveyden edistämiseen tähtääviä aloitteita.

Tapahtuman nettisivut: https://mielenterveyskaikille.fi/
Tapahtuman Facebook sivu: https://fb.me/e/xe2Wt4Nqa

Yhdessä kohti parempaa yhteiskuntaa

Mielenterveyden kysymykset ovat olennainen osa yhteiskunnallista keskustelua, ja me Suomi Solutionsissa olemme sitoutuneet olemaan mukana tukemassa tätä tärkeää muutosta. Kutsumme kaikki yhteistyökumppanit ja sidosryhmät liittymään kanssamme tukemaan tätä ja muita vastaavia aloitteita.


Suomi Solutions jatkaa sitoutumistaan yhteiskunnallisten arvojen edistämiseen ja hyvän tekemiseen, aina uskollisena periaatteelleen, että jokaisella teolla on merkitys.

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Suomi Solutions

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading