020 761 3750 info@suomisolutions.fi

Suomi Solutions on Vastuu Groupin Luotettava Kumppani

Suomi Solutions kuuluu Vastuu Groupin Luotettava Kumppani -ohjelmaan. Tämä jäsenyys vahvista sitoutumistamme läpinäkyvyyteen ja luotettavuuteen.

Luotettava Kumppani -jäsenyyden myötä tarjoamme asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme entistä luotettavampaa ja kattavampaa tietoa siitä keitä olemme. Kun työskentelemme asiakkaiden luona, kuten rakennustyömailla ja asiakkaidemme toimipisteissä, Luotettava Kumppani -status takaa, että noudatamme tiukkoja turvallisuus- ja laatuvaatimuksia.

Suomi Solutions on erikoistunut tarjoamaan korkealaatuisia IT-ratkaisuja, kuten tulevaisuuden webhotelleja, verkkotunnusten rekisteröintiä ja dedikoituja hosting-palveluita sekä tietenkin asiantuntijapalveluita. Tekoälyn integrointi palveluihimme on yksi esimerkki innovatiivisesta lähestymistavastamme, jolla pyrimme pysymään teknologian kehityksen kärjessä.

Meillä on vahva sitoutuminen kotimaiseen palveluun, vaikka teemmekin yhteistyötä kansainvälisten kumppaneiden kanssa. Tämä monipuolinen lähestymistapa varmistaa, että asiakkaamme saavat parasta mahdollista palvelua sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

Voit tarkastaa Luotettava kumppani tietomme Zeckit palvelusta: klikkaamalla tästä tekstistä (linkki avautuu uuteen ikkunaan). Saat myös ajan tasaisen Luotettava Kumppani -raporttimme halutessasi pyytämällä sitä meiltä sähköpostilla hallinto@suomisolutions.fi. Raportti on saatavilla virallisesti Suomen, Ruotsin sekä Englannin kielisenä.

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Suomi Solutions

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading