020 761 3750 info@suomisolutions.fi

Private Cloud virtuaalipalvelimet on nyt saatavilla useammasta eri lokaatiosta

Suomi Solutions on laajentanut yhteistyösopimuksiaan tarjotakseen asiakkailleen entistä laajempaa valikoimaa Private Cloud virtuaalipalvelimia. Tämän uuden kehityksen ansiosta pystymme vastaamaan moniin erilaisiin tarpeisiin useissa eri lokaatioissa.

Suomi Solutions tuo nyt markkinoille KVM-alustaiset Linux-palvelimet, jotka ovat saatavilla useissa sijainneissa. Asiakkaat voivat hyötyä tästä tarjonnasta muun muassa Oulussa, Suomessa sekä Falkenbergissä ja Tukholmassa, Ruotsissa. KVM-alusta tarjoaa joustavan ja tehokkaan ympäristön, joka täyttää Linux-palvelimien vaativat tarpeet.

Lisäksi Suomi Solutions laajentaa VMware-alustalla toimivien Linux- ja Windows-palvelinten tarjontaa. Nyt asiakkailla on mahdollisuus hyödyntää Private Cloud virtuaalipalvelimia Falkenbergissä ja Tukholmassa, Ruotsissa, sekä Oslossa, Norjassa, ja Lontoossa, Britanniassa. VMware-alusta tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja skaalautuvuuden, mikä mahdollistaa Linux- ja Windows-palvelinten sujuvan toiminnan. VMware alusta tarjoaa ratkaisuja myös lukuisiin teknologiohin vaativissa usean hajautetun konesaliympäristön kokonaisuuksissa.

Laajennetut yhteistyösopimukset avaavat meille mahdollisuuden vastata paremmin asiakkaidemme tarpeisiin eri sijainneissa. Haluamme tarjota heille parhaan mahdollisen infrastruktuurin, joka takaa suorituskyvyn, turvallisuuden ja luotettavuuden jatkuvasti päivittyvillä uusilla raudoilla.

Private Cloud virtuaalipalvelinten lisääminen eri sijainteihin on osa Suomi Solutions strategiaa laajentua ja tarjota asiakkailleen entistä parempia palveluita. Tämä uusi laajennus vahvistaa Suomi Solutions asemaa hosting markkinoilla ja mahdollistaa yrityksen jatkuvan kasvun.

Yrityksen uudet Private Cloud virtuaalipalvelimet tarjoavat asiakkaille lukuisia etuja. Niiden avulla asiakkaat voivat hyödyntää tehokasta ja joustavaa infrastruktuuria ilman tarvetta investoida omaan fyysiseen laitteistoon. Private Cloud virtuaalipalvelimet tarjoavat myös korkean tason tietoturvaa ja luotettavuutta, mikä on erityisen tärkeää yritysten arkaluontoisten tietojen suojaamisessa. Tietoturva on kasvava trendi ja syystäkin nykyajan kehityksessä. Olemme ottaneet sen vahvasti huomioon palvelutuotteidemme kehityksessä. Teemme itse tuotteiden pitkäaikaiset testaukset ennen niiden julkaisemista jotta voimme varmistua palvelun toimivuudesta ja tarjota palveluita hyvillä mielin.

Suomi Solutions sitoutuu jatkuvasti parantamaan palveluitaan ja vastaamaan asiakkaidensa muuttuviin tarpeisiin. Laajennetut yhteistyösopimukset ja uudet sijainnit mahdollistavat sen, että Suomi Solutions voi tarjota asiakkailleen entistä kattavampia ja räätälöityjä ratkaisuja.

Lisätietoja Suomi Solutions Private Cloud virtuaalipalvelimista ja niiden saatavuudesta eri sijainneissa voi tiedustella suoraan myynnistämme myynti@suomisolutions.fi tai soittamalla meille numeroon 020 761 3750.

KVM alusta Linux palvelimille:

Sijainnit:

  • Oulu – Suomi
  • Falkenberg – Ruotsi
  • Stokholm – Ruotsi

VMware alusta Linux ja Windows palvelimille:

Sijainnit:

  • Falkenberg – Ruotsi
  • Stokholm – Ruotsi
  • Oslo – Norja
  • Lontoo – Britania

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Suomi Solutions

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading