Palvelut


Suomi Solutions palvelut

Suomi Solutions:ssa yritämme jatkuvasti parantaa palveluamme ja siitä kertoo myös alati kasvava tyytyväisten asiakkaidemme joukko. Keskitymme yksityiskohtiin unohtamatta kokonaiskuvaa, jotta voimme taata, että olet tyytyväinen Suomi Solutions:n ratkaisuihin.

Palveluihimme kuuluu mm:

  • IT asiantuntijapalvelut kuten mm: Ongelmatilanteissa ratkaisun löytäminen ja vian korjaaminen. Palvelimien sekä työasemien asennukset ja toimitukset. Palomuurit ja Virusturvaohjelmistot ym…
  • Webhotelli, Sovellushotelli, verkkotunnus (domain) ja sähköpostipalvelut.
  • GDPR, IT-konsultointi, tuki- ja ylläpitopalvelut.

Asiantuntijamme antaa teille parhaan ja tarkoituksenmukaisen ratkaisun IT asioihin.

Olemme suurimpien kotimaisten IT-tukkureiden jälleenmyyjänä. Toimitamme kaiken laisia tietokoneita, oheislaitteita ja komponentteja.

 

Suomi Solutions Webhotellit / Sovellushotellit

…ovat turvallisia ja älykkäitä. (HUOM! Tiesitkö että päivitysten asentaminen on tietoturvan sekä sivuston toimivuuden kannalta välttämätön toimenpide.)

 

Tilaa tästä »

Automatisoitu ylläpito helpottaa asiakasta pitämään itse sivuston tietoturvaa ja päivityksiä ajan tasalla sekä on avustava työkalu sivustojen ylläpitäjille, kuten jälleenmyyjille. Kone ei kuitenkaan korvaa ihmistä eikä ole läheskään yhtä tehokas tapa, kuin ottaa sivustolle ylläpitosopimus jossa ihminen hoitaa valvonnan ja hallinnan. Siispä…

…”avaimet käteen”?

”Miksi palveluna? Asiakkaan ei tarvitse hoitaa muuta, kuin laskut!”

Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaista ylläpitoa myös web/sovellushotelleihimme eli asiakkaan verkkosivustoille. Sopimukseen kuuluu, että Suomi Solutions vastaa sopimukseen kuuluvien verkkosivustojen, verkkokauppojen tai muiden järjestelmien toimivuudesta. Ylläpito muodostuu asiakkaan tarpeiden perusteella ja tästä syystä tarjoamme palvelua sopimushinnoittelulla.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä meihin jotta voimme kartoittaa tarpeenne.

Ota yhteyttä »

Sovellushotelliimme voi käytännössä asentaa lähes mitä tahansa web sovelluksia, mutta sovellushotellistamme löytyy valmiita asennuspaketteja joita asiakas voi myös asentaa hiirtä klikkaamalla ja tämä onnistuu täysin ilman teknistä osaamista. Muutamia esimerkkejä:

*HUOMIO! KUVASSA ILMENEVÄT VERSIONUMEROT OVAT 2020-VUODEN KEVÄÄN VERSIOITA. VALMIIT PAKETIT PÄIVITTYVÄT PALVELUALUSTAN MUKANA”

Valmis palvelusuunnitelma

Valmis palvelusuunnitelma SSWeb sisältää yhdelle sivustolle tai verkkokaupalle yleisimmin kysytyt ominaisuudet. Voit myös pyytää tarjouksen teille räätälöidystä palvelusuunnitelmasta. Lue lisää täältä tai:

Tilaa tästä »

 

Jälleenmyyjä? Mainostoimisto?

Jos asiakkaillasi on verkkosivustoja tai teillä on potenttiaalisia webhotel asiakkaita, kysy jälleenmyyntihinnoittelua yrityksellesi. Ota yhteyttä niin tehdään molempia osapuolia tyydyttävä sopimus!

Ota yhteyttä »