Palvelut


Suomi Solutions palvelut

Suomi Solutions:ssa yritämme jatkuvasti parantaa palveluamme ja siitä kertoo myös alati kasvava tyytyväisten asiakkaidemme joukko. Keskitymme yksityiskohtiin unohtamatta kokonaiskuvaa, jotta voimme taata, että olet tyytyväinen Suomi Solutions:n ratkaisuihin.

Palveluihimme kuuluu mm:

  • IT asiantuntijapalvelut kuten mm: Ongelmatilanteissa ratkaisun löytäminen ja vian korjaaminen.
  • Webhotelli / Sovellushotelli palvelut
  • Konsultointi ja tukipalvelut
  • Tietohallintopalvelut

Asiantuntijamme antaa teille parhaan ja tarkoituksenmukaisen ratkaisun IT asioihin.

Olemme suurimpien kotimaisten IT-tukkureiden jälleenmyyjänä. Toimitamme kaiken laisia tietokoneita, oheislaitteita ja komponentteja.

Suomi Solutions Webhotellit / Sovellushotellit

…ovat älykkäitä. Saat käyttöösi mm. WordPress ToolKitin jonka avulla voit päivittää nappia painamalla kaikki julkaisujärjestelmäsi, niiden lisäosat ja ulkoasut tai automatisoida koko ylläpidon. (HUOM! Tiesitkö että päivitysten ajaminen on tietoturvan sekä sivuston toimivuuden kannalta välttämätön toimenpide.)

Kaikkiin palvelusuunnitelmiin on saatavissa valvonta, joka valvoo sivustojesi tilaa sekä ilmoittaa sähköpostilla, mikäli joku sivustoistasi ei toimi tai on kaatunut, mutta jos otat sivustoillesi ylläpidon meiltä, Suomi Solutions vastaa sivustosi toiminnasta.

Valvontaominaisuuden saa käyttöön palvelun tilaus vaiheessa.

Automatisoitu ylläpito helpottaa asiakasta pitämään itse sivuston tietoturvaa ja päivityksiä ajantasalla sekä on avustava työkalu sivustojen ylläpitäjille. Tämä ei kuitenkaan korvaa ihmistä eikä ole läheskään yhtä tehokas tapa, kuin ottaa sivustolle ylläpitosopimus jossa ihminen hoitaa valvonnan ja hallinnan.

…”avaimet käteen”?

”Miksi palveluna? Asiakkaan ei tarvitse hoitaa muuta, kuin laskut!”

Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaista ylläpitoa myös web/sovellushotelleihimme eli asiakkaan verkkosivustoille. Sopimukseen kuuluu, että Suomi Solutions vastaa sopimukseen kuuluvien verkkosivustojen, verkkokauppojen tai muiden järjestelmien toimivuudesta. Ylläpito muodostuu asiakkaan tarpeiden perusteella ja tästä syystä tarjoamme palvelua sopimushinnoittelulla.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä meihin jotta voimme kartoittaa tarpeenne.

Ota yhteyttä »

Sovellushotelliimme voi käytännössä asentaa lähes mitä tahansa weh sovelluksia, mutta sovellushotellistamme löytyy valmiita asennuspaketteja joita asiakas voi myös asentaa hiirtä klikkaamalla ja tämä onnistuu täysin ilman teknistä osaamista. Muutamia esimerkkejä:

*HUOMIO! KUVASSA ILMENEVÄT VERSIONUMEROT OVAT 2020-VUODEN KEVÄÄN VERSIOITA. VALMIIT PAKETIT PÄIVITTYVÄT PALVELUALUSTAN MUKANA”

Valmiit palvelusuunnitelmat

Valmiita palvelusuunnitelmia on tarjolla 3 eri vaihtoehtoa jotka sisältävät yleisimmät kysytyt ominaisuudet. Valitse palvelusuunnitelma klikkaamalla sitä hiirellä ja lue lisää ja tilaa!